Reiseleder Ayse Idil

Reiseleder Ayse Idil

Unik kjennskap og erfaring

 

My Mother Kulturreisers gründer og reiseleder Ayse Idil har sine røtter fra Egeer-regionen. Hennes genuine interresse for regionens kultur, tradisjoner og historie knyttet til oldtiden har resultert i etableringen av My Mother kulturreiser.

Ayse 1Oldtiden. Hun har unik kjennskap til oldtidens Karia-region. Med dyktige lokale guider tar hun turdeltakerne med til spennende utflukter til oldtidens storslotte byer og templer. Her kan vi høre om erobringer, om dronninger og konger. “Gudinnene” fra Anatolia, “Gudinnen Hekate” og deres eventyrlige reise gjennom historien.

Tradisjonene. Opptatt av middelhavsretter velger hun ut spisestedene. Regionen er rik på gamle håndtverkstradisjoner. Hun har kjennskap til noen av disse. Et utvalg av områdets rike tradisjoner blir introdusert under reisene.

Natur og Landskap. Hun er en aktiv turgåer, og organiserer noen av turene for den lokale turorganisasjonen. Gjennom MMKs turer vil du oppleve det vakre landskapet.

Ayse er bosatt i Norge siden 1979, utdannet siviløkonom og har jobbet som selvstendig næringsdrivende i Norge innen regnskap og revisjon i en rekke år. Hun står bak organiseringen av alle detaljer i reiseprogrammet sammen med reiselivseksperter.

Hun snakker flytende Tyrkisk, Norsk og Engelsk, og er en støttespiller til noen av kvinneprosjektene i regionen.

Det er svært viktig for henne at du skal føle deg hjemme hos My Mother kulturreiser!